Kahve falında tanıdık bir kişiyi görmek

Kahve falında tanıdık bir kişiyi görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık bir kişiyi gördüyseniz:

  • Belli bir öneri, teklif veya davet kulağınıza hoş gelmiyorsa ya da başka beklentileriniz varsa onay vermek zorunda değilsiniz.

Kahve falında tanıdık iki kişinin evlendiğini görmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık kişiler görmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdığı kişiyi görmek konforundan da ödün vereceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kişiyi görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı kişiyle evlenmek maddi açıdan zarara uğranacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir kişiyi hasta görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık kişileri görmek yönlendireceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığın kişinin öldüğünü görmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir