Kahve falında tanıdık dövmek

Kahve falında tanıdık dövmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, hastalığın biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık dövmek gördüyseniz:

  • Bozulan planlar bizim için daha kısa, faydalı veya karlı yollara girmemizi sağlayabilir.

Kahve falında tanıdık dövmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına inanılır.

Kahve falında bir tanıdığı dövmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya inanılır.

Kahve falında tanıdığını dövmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birini dövmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık bir kadını dövmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca işaret eder.

Kahve falında tanıdık birini dövmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, kendisini korumaya alacağına rivayet eder.

Kahve falında öğretmenini dövmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine yorulur.

Kahve falında ceviz dövmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top