Kahve falında tanıdık birini dövmek

Kahve falında tanıdık birini dövmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, yuva kuracağına, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık birini dövmek gördüyseniz:

  • Farklı maddi kazanımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında tanıdık bir kadını dövmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık dövmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığını dövmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığı dövmek afiyette olacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birini dövmek stres ve sinirden uzak durulacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık birini dövmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öküz dövmek hep dua edeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilini dövmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top