AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmenini dövmek

Kahve falında öğretmenini dövmek

Kahve falında öğretmenini dövmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, tamamen içine kapanacağına, başarılarının tadına varacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, isteklerini yerine getireceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına alamet eder.

Kahve falında öğretmenini dövmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan yenilikler var.

Kahve falında öğretmenini dövmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine inanılır.

Kahve falında öğretmen dövmek terfi alacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öğretmenin dövdüğünü görmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında öğretmeni dövmek güzel ve mutlu günler görüleceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında öğretmenin öğrenciyi dövdüğünü görmek çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında öğretmenini ölmüş görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye alamet etmektedir.

Kahve falında din öğretmeni olmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kötü gününü de paylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin bir öğretmenini görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir