AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı birini dövmek

Kahve falında tanıdığı birini dövmek

Kahve falında tanıdığı birini dövmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, kazancının hiç azalmayacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı birini dövmek gördüyseniz:

  • Geçmişte güzel anılarınız olan düzenlemeler, anlaşmalar veya ilişkiler sorun sinyali verebilir.

Kahve falında tanıdığı birini dövmek borç ödemeye, takdir edileceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık dövmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir tanıdığı dövmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kadını dövmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, haksızlık yapmayacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığını dövmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık birini dövmek falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında karga dövmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında gelin dövmek uzun yıllar yaşayacağına, işiyle nam salacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir