AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşk sözleri görmek

Kahve falında aşk sözleri görmek

Kahve falında aşk sözleri görmek maddi yükümlülüklerin artacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına inanılır.

Kahve falında aşk sözleri gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında aşk sözleri görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine delalet eder.

Kahve falında aşk sözleri duymak güzel ve mutlu günler yaşayacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşk şarkısı söylemek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında platonik aşkıyla öpüşmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşk merdiveni çiçeği görmek geleceğine bakacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine yorulur.

Kahve falında bir erkekle aşk yaşamak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında aşk itirafı duymak büyük ses getirecek işlere girileceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızla aşk yaşamak işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir