AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık biriyle evlendiğini görmek

Kahve falında tanıdık biriyle evlendiğini görmek

Kahve falında tanıdık biriyle evlendiğini görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • İhmal ettiğiniz bazı konularda sizi sıkıştırabilirler.

Kahve falında tanıdık birisiyle evlenmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı biriyle evlendiğini görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında bir tanıdıkla evlenmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdığı birinin evlendiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, kinin ve nefretin son bulacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık bir kadınla evlenmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığının evlendiğini görmek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık biriyle evlenmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kızla evlenmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir