AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdıkları görmek

Kahve falında tanıdıkları görmek

Kahve falında tanıdıkları görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdıkları gördüyseniz:

  • Boşuna mantıklı argümanlar ortaya koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında uzak bir tanıdık görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığının evlendiğini görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık arkadaşları görmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bi tanıdığının ağladığını görmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık birinin ayağını görmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdıklarının öldüğünü görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eskiden tanıdığın birini görmek yüzünün kızaracağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık birini sakal görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir