AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birinin güldüğünü görmek

Kahve falında tanıdık birinin güldüğünü görmek

Kahve falında tanıdık birinin güldüğünü görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, çabalarının boşa çıkacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin güldüğünü gördüyseniz:

  • Satmak veya kiralamak istediğiniz evle ilgili beklentileriniz fazlasıyla karşılanabilir ya da aile içi bazı sorunlarınız varsa çözüme kavuşabilir.

Kahve falında tanıdık birinin güldüğünü görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin size güldüğünü görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin güldüğünü görmek dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevinmek gülmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına yorulur.

Kahve falında eşinin güldüğünü görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin çok güldüğünü görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında gözünden yaş gelene kadar gülmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içten gülmek güçlendikçe güçleneceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir