AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazede bulunduğunu görmek

Kahve falında cenazede bulunduğunu görmek

Kahve falında cenazede bulunduğunu görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, işlerinin tutacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında cenazede bulunduğunu gördüyseniz:

  • Uzaktan gelen biriyle tanışabilirsiniz.

Kahve falında cenazede bulunduğunu görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet eder.

Kahve falında cenazede bulunmak çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir cenazede bulunmak kişinin günahlarına tövbe etmesi, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında cenaze töreninde bulunmak hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında başbakana ikramda bulunmak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalettir.

Kahve falında nikah bulunmak çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına işaret eder.

Kahve falında tavsiyede bulunmak Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın kadına cinsi münasebette bulunmak neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir