AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin cenazesini görmek

Kahve falında sevgilisinin cenazesini görmek

Kahve falında sevgilisinin cenazesini görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kişinin her işi severek yapacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilisinin cenazesini gördüyseniz:

  • Hangi konularda ekstra beklentiler içerisindeyseniz kavuşmak üzeresiniz.

Kahve falında sevgilinin cenazesi görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinin cenazesini görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında cenaze kalabalığı görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, kötü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş babasının cenazesini görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze tabutu görmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının cenazesini görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, ömrünün de uzun olacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın birinin cenazesine gitmek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanın cenazesini görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir