AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birini uzun boylu görmek

Kahve falında tanıdık birini uzun boylu görmek

Kahve falında tanıdık birini uzun boylu görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, anne baba duasının alınacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık birini uzun boylu gördüyseniz:

  • Bazı kişilere güvenmemeniz gerektiğini anlayabilirsiniz.

Kahve falında tanıdık birini uzun boylu görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına işaret eder.

Kahve falında uzun boylu gelin görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini uzun boylu görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğini uzun boylu görmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, sorunların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında uzun boylu sevgili görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Kahve falında çok uzun boylu insan görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını uzun boylu görmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında vefat eden birini uzun boylu görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir