AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba konuşmak

Kahve falında baba konuşmak

Kahve falında baba konuşmak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, bir organizasyona katılacağına yorulur.

Kahve falında baba konuşmak gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi sınırlamamalısınız.

Kahve falında ölmüş babayla telefonla konuşmak kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında babasıyla telefonda konuşmak maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine işaret eder.

Kahve falında vefat etmiş babayla konuşmak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında baba konuşmak çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kızın babasıyla konuşmak yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında babasıyla konuşmak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin babasıyla telefonda konuşmak finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında ölen babayla konuşmak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir