AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen babayla konuşmak

Kahve falında ölen babayla konuşmak

Kahve falında ölen babayla konuşmak yıpranacağına, strese gireceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, işlerin günden güne bozulacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen babayla konuşmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız öfke bilinçüstünüze taşabilir.

Kahve falında telefonda babayla konuşmak işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızın babasıyla konuşmak evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayın babayla telefonda konuşmak işinde bol kazanç elde edeceğine, helal rızıklara kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş olan babayla konuşmak hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babayla telefonla konuşmak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen babayla telefonda konuşmak sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş babayla konuşmak çok büyük ferahlık yaşayacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına tabir olunur.

Kahve falında baba konuşmak kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir