AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek doğurmak ve emzirmek

Kahve falında bebek doğurmak ve emzirmek

Kahve falında bebek doğurmak ve emzirmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına yorulur.

Kahve falında bebek doğurmak ve emzirmek gördüyseniz:

  • Telafi edilebilen durumlar sizi mutlu edebilir.

Kahve falında ikiz bebek doğurmak ve emzirmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında bebek doğurmak emzirmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında yeni doğurduğu bebeği emzirmek umduğunu bulamayacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine delalettir.

Kahve falında bebek doğurmak ve emzirmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek bebek doğurup emzirmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek doğurup emzirmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ikiz erkek bebek doğurmak ve emzirmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, kendisini keşfedeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek bebek doğurduğunu ve emzirdiğini görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir