AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş bir bebeği emzirmek

Kahve falında yeni doğmuş bir bebeği emzirmek

Kahve falında yeni doğmuş bir bebeği emzirmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, zahmet veren işlerin artacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bir bebeği emzirmek gördüyseniz:

  • Pek çok tanıdığınıza danışmanlık veya bakıcılık yapmanız gerekebilir.

Kahve falında yeni doğmuş bebek emzirmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş kendi bebeğini emzirmek malının ve parasının da artacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bir bebeği emzirmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına inanılır.

Kahve falında yeni doğmuş erkek bebek emzirmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği kaybetmek hayırlı bir işe adım atılacağına, işlerinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği konuşurken görmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği olduğunu görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebek yıkamak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir