AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığının çocuğunu görmek

Kahve falında tanıdığının çocuğunu görmek

Kahve falında tanıdığının çocuğunu görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığının çocuğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişileri etkilemek için gereğinden fazla harcamalar yapabilir veya hediyeler ya da ödünler verebilirsiniz.

Kahve falında tanıdık erkek çocuğu görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık birinin çocuğunu görmek şansının ve bahtının açık olacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tanıdığının çocuğunu görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdığın birinin çocuğunu görmek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık bir kadını ölmüş görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı insanı görmek rahatının yerinde olacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında bir tanıdığının zayıfladığını görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığın birinden korkmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir