AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığın birinden korkmak

Kahve falında tanıdığın birinden korkmak

Kahve falında tanıdığın birinden korkmak önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, helal kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında tanıdığın birinden korkmak gördüyseniz:

  • Olayların üzerinde çok fazla durmayıp aşırı titiz davranmayın.

Kahve falında tanıdığın birinden korkmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işarettir.

Kahve falında bir erkekten korkmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, muradın olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş anneden korkmak başarılı bir kişi olacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelebekten korkmak gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında günah işlemekten korkmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok sorunlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında atlardan korkmak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında böcek görüp korkmak alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inekten korkmak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir