AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı insanı görmek

Kahve falında tanıdığı insanı görmek

Kahve falında tanıdığı insanı görmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdığı insanı gördüyseniz:

  • İhmalkar davranışlardan da kaçınmalısınız.

Kahve falında tanıdığı insanları görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığı bir insanın vefat ettiğini ve buna ağladığını görmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdığı insanı görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık insan görmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık bir insan görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kadını ölmüş görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin yüzünü görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdık birisiyle evlenmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir