AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığın birinin çocuğunu görmek

Kahve falında tanıdığın birinin çocuğunu görmek

Kahve falında tanıdığın birinin çocuğunu görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kazanç elde edeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığın birinin çocuğunu gördüyseniz:

  • Eşiniz ile olan bağlarınızı güçlendirebilir veya eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz.

Kahve falında tanıdık birinin çocuğunu görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığın birinin çocuğunu görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığının çocuğunu görmek sorunların bu sayede aşılacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık erkek çocuğu görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığı birinin elini öpmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdıkla kavga etmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığı birinin ölüm haberini almak duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık birinin kaçırıldığını görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir