Kahve falında tanıdığını kabede görmek

Kahve falında tanıdığını kabede görmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığını kabede gördüyseniz:

  • Belli bir plan, organizasyon ya da düzenlemenin yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Kahve falında tanıdığını kabede görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında su kabı taşımak şeytana uyacağına, hayırlı yollara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski kapı kapatmak ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına inanılır.

Kahve falında güveç kabı görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına alamet eder.

Kahve falında ev kapısını kapatamamak hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kabenin uçtuğunu görmek bereketin eksileceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında evliyaların kabrini görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına tabir olunur.

Kahve falında kabeyi yıkık görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top