AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon hırsızı görmek

Kahve falında telefon hırsızı görmek

Kahve falında telefon hırsızı görmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında telefon hırsızı gördüyseniz:

  • Dikkat edin bilmeden kasıtsız bir davranışınızla karşı cinsten birisinin aşırı alınmasına sebep olabilirsiniz.

Kahve falında telefon hırsızı görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında telefon hırsızlığı görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine işaret eder.

Kahve falında telefon hırsızlığı yapmak sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araç hırsızlığı görmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşıyla hırsızlık yapmak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını hırsızlık yaparken görmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eve giren hırsızdan korkmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında hırsızdan korkmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir