AnaSayfa / Genel / Kahve falında hırsızlık yaparken yakalanmak

Kahve falında hırsızlık yaparken yakalanmak

Kahve falında hırsızlık yaparken yakalanmak Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, kişinin içinin daralacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hırsızlık yaparken yakalanmak gördüyseniz:

  • Yeni aşklara yelken açmak için kıpır kıpırsınız.

Kahve falında hırsızlık yapmak ve yakalanmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, hayatının alt üst olacağına rivayet eder.

Kahve falında hırsızlık yaparken yakalanmak eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine işarettir.

Kahve falında eve hırsızın girdiğini görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle hırsızlık yapmak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında işyerinde hırsızlık görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine işaret eder.

Kahve falında kadın hırsızı yakalamak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde hırsızla karşılaşmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında kadın hırsızı görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir