AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birinin hırsızlık yaptığını görmek

Kahve falında tanıdık birinin hırsızlık yaptığını görmek

Kahve falında tanıdık birinin hırsızlık yaptığını görmek planların aksayacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına inanılır.

Kahve falında tanıdık birinin hırsızlık yaptığını gördüyseniz:

  • Yükü birlikte çalıştığınız kimselere yıkmaktasınız.

Kahve falında tanıdığının hırsızlık yaptığını görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birinin hırsızlık yaptığını görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık birinin hırsızlık yaptığını görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla hırsızlık yapmak gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine delalettir.

Kahve falında hırsızın elinde bıçak görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında komşunun evine hırsızın girdiğini görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın hırsızlığı yapmak bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet eder.

Kahve falında telefon hırsızlığı görmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir