AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı birinin ölüm haberini almak

Kahve falında tanıdığı birinin ölüm haberini almak

Kahve falında tanıdığı birinin ölüm haberini almak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, onların başarıları ile övüneceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, itibarını zedeleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdığı birinin ölüm haberini almak gördüyseniz:

  • Dost saydığınız birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı yabancılaştığını görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında tanıdık birinin ölüm haberini almak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, çok iyi giden işlerin duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığının ölüm haberini almak darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığı birinin ölüm haberini almak kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdığının ölüm haberini almak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşının ölüm haberini almak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine işarettir.

Kahve falında babasının ölüm haberini almak bir rahat yüzü görmeyeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin ölüm haberini vermek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının ölüm haberini almak malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir