AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birinin kaçırıldığını görmek

Kahve falında tanıdık birinin kaçırıldığını görmek

Kahve falında tanıdık birinin kaçırıldığını görmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, mallarının eksileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık birinin kaçırıldığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızdan gelen davetleri sürekli reddetmeyin.

Kahve falında tanıdık birinin kaçırıldığını görmek hayattan yana keyif bulacağına, çok hayırlı işlere atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kaçmaya çalışmak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına yorulur.

Kahve falında balığı elinden kaçırmak maddi olarak zor bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına işarettir.

Kahve falında kaçırılan birini kurtarmak ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cinden kaçtığını görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında adam kaçırmak bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kızın kocaya kaçtığını görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine delalet eder.

Kahve falında insanların kaçtığını görmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, rızık eksikliği yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir