AnaSayfa / Genel / Kahve falında atlardan korkmak

Kahve falında atlardan korkmak

Kahve falında atlardan korkmak yapacağı o işi onaylamayacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atlardan korkmak gördüyseniz:

  • Yurtdışı bağlantılı işler, yancılarla ilişkiler, seyahatler, eğitim, hukuk v.b konularda sıkıntı yaşanabilecek bir süreçtesiniz.

Kahve falında beyaz attan korkmak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında attan korkmak parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atlardan korkmak çabalarının boşa çıkacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine işaret eder.

Kahve falında arslandan korkmak yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında korkmak ve kaçmak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğadan korkmak hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında fare görüp korkmak çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında görünmeyen bir şeyden korkmak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir