AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığın birini öldürmek

Kahve falında tanıdığın birini öldürmek

Kahve falında tanıdığın birini öldürmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birini öldürmek gördüyseniz:

  • Romantizm ön planda aldığınız işaretleri doğru değerlendirmelisiniz.

Kahve falında tanıdığının öldüğünü görmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına delalettir.

Kahve falında bir tanıdığının öldüğünü duymak yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık kadının öldüğünü görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birini öldürmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin öldüğünü duymak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığın birinin öldüğünü duymak alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında tanıdığı birinin öldüğünü duymak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdığın öldüğünü duymak bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir