AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığın herkesi görmek

Kahve falında tanıdığın herkesi görmek

Kahve falında tanıdığın herkesi görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, isteklerini yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın herkesi gördüyseniz:

  • Sorunları tırmandırırsanız, uzun süre tatzılıklar devam edebilir.

Kahve falında tanıdığı herkesi görmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığın herkesi görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık herkesi görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında herkesin önünde tuvaletini yapmak büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında herkesi hasta görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, işlerin sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında herkesin içinde yıkanmak kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında herkesin ortasında banyo yapmak güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine yorulur.

Kahve falında herkesi güldürmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir