AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga dövmek

Kahve falında karga dövmek

Kahve falında karga dövmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, hanesine huzurun dolacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karga dövmek gördüyseniz:

  • Sakin olmanızda fayda var.

Kahve falında karga dövmek zorluklarla boğuşulacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leş yiyen karga görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, ağız tadından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karganın kafasını koparmak hayırlı kişiler ile tanışacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında karga eti yemek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına işarettir.

Kahve falında evde karga görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, tüm sorunlarının biteceğine inanılır.

Kahve falında karga sesi görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına inanılır.

Kahve falında karga sürüsü görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karga öpmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir