AnaSayfa / Genel / Kahve falında tandır yakmak

Kahve falında tandır yakmak

Kahve falında tandır yakmak keyifleneceğine ve afiyette olacağına, ihanet göreceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, mal mülk sahibi olunacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine delalettir.

Kahve falında tandır yakmak gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almanız için gerekli herşeye sahipsiniz.

Kahve falında tandırda ateş yakmak başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında tandır yakmak kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında tandıra düşmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tandırlık görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek tandırı görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına rivayet eder.

Kahve falında tandırda et pişirmek muradının gerçekleşeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında tandırda yufka pişirmek kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tandıra düştüğünü görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir