AnaSayfa / Genel / Kahve falında tandıra düşmek

Kahve falında tandıra düşmek

Kahve falında tandıra düşmek nahoş sözler işiteceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çok büyük ses getireceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında tandıra düşmek gördüyseniz:

  • Olaylar aslında göründüğü gibi olmayabilir, karışıklıklar söz konusu olabilir, hiçbir şey net olmayabilir ya da gerçekçilikten çok uzak olabilir.

Kahve falında tandıra düşmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında tandırın yıkıldığını görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tandır ekmek yemek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına delalet eder.

Kahve falında tandır böreği görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tandırda et pişirmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında tandırda ateş yakmak çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında tandır ekmeği yapmak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek tandırı görmek moralinin bozulacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir