AnaSayfa / Genel / Kahve falında tandırlık görmek

Kahve falında tandırlık görmek

Kahve falında tandırlık görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, hayatına bakacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında tandırlık gördüyseniz:

  • Kabalaşmak veya diş gıcırdatmak kötü sonuçlar doğurabilecekken, olumlu tavırlar sergilemeniz durumunda daha olumlu şeyler olmasını umabilirsiniz.

Kahve falında tandırlık görmek bilgi ile donanacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tandırda yandığını görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tandır yapmak ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, maddi açıdan rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında tandırda et pişirmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında tandıra düşmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına delalettir.

Kahve falında tandırda ekmek pişirmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tandır ekmeği pişirmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında tandıra ekmek yapmak malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir