AnaSayfa / Genel / Kahve falında tam altın takmak

Kahve falında tam altın takmak

Kahve falında tam altın takmak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına işarettir.

Kahve falında tam altın takmak gördüyseniz:

  • Yeni hedefler belirlemek veya planlar yapmak için zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında tam altın takmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında çeyrek ve tam altın görmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına rivayet eder.

Kahve falında tam altın bulmak makbul olandan vazgeçmeyeceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine işarettir.

Kahve falında tam altın görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında tam altın almak uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında tam olmamış üzüm görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tam düşerken uyanmak kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tam tarih görmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir