AnaSayfa / Genel / Kahve falında tam tarih görmek

Kahve falında tam tarih görmek

Kahve falında tam tarih görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında tam tarih gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmekte gönüllü olmanız yeni arkadaşlıklar doğurabilir.

Kahve falında tam tarih görmek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, işlerini düzene sokacağına inanılır.

Kahve falında tam yapılmamış ev görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine delalettir.

Kahve falında tam pişmemiş et yemek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında tam olmamış üzüm görmek kirli işlere bulaşacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tam görememek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında tam altın bulmak Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tam ölecekken uyanmak dertlerin günden güne daha da artacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına tabir olunur.

Kahve falında çeyrek ve tam altın görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, hidayete ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir