AnaSayfa / Genel / Kahve falında tam altın almak

Kahve falında tam altın almak

Kahve falında tam altın almak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, işlerinin düzene gireceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tam altın almak gördüyseniz:

  • Mecburiyetten cesaret gerektiren işlere kalkışabilirsiniz.

Kahve falında tam altın görmek kurulu düzenin bozulacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında tam altın almak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tam altın takmak daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çeyrek ve tam altın görmek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tam altın bulmak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına işarettir.

Kahve falında tam pişmemiş et yemek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında namazı tam kılmamak üzüntülerinin son bulacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tam tarih görmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir