AnaSayfa / Genel / Kahve falında tam olmamış üzüm görmek

Kahve falında tam olmamış üzüm görmek

Kahve falında tam olmamış üzüm görmek başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tam olmamış üzüm gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işlerine koşmayı veya işleriyle uğraşmayı bir süreliğine ertelemenizde fayda var.

Kahve falında tam olmamış üzüm görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında tam altın takmak zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına işarettir.

Kahve falında tam altın almak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeyrek ve tam altın görmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına işarettir.

Kahve falında tam ay görmek zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında tam tarih görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında namazı tam kılmamak borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine alamet eder.

Kahve falında tam pişmemiş et yemek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir