AnaSayfa / Genel / Kahve falında taksiciyle kavga etmek

Kahve falında taksiciyle kavga etmek

Kahve falında taksiciyle kavga etmek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, insanlara yol göstereceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, haksızlık yapmayacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında taksiciyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik tepkiler gösterebilir, biran içine kapanıkken, bir başka an aşırı aktif olabilirsiniz.

Kahve falında taksiciyle kavga etmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında taksiyle uçmak hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine inanılır.

Kahve falında taksiyle yolculuk yapmak böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında siyah taksi görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taksi çağırmak kişinin şansının artacağına, rakiplerine yenileceğine yorulur.

Kahve falında taksiye para vermek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında taksi konvoyu görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, bekar ise evleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirmizi taksi görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir