AnaSayfa / Genel / Kahve falında ticari taksi görmek

Kahve falında ticari taksi görmek

Kahve falında ticari taksi görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ticari taksi gördüyseniz:

  • Paranızı fazlasıyla düşüncesiz harcamış olmak sizi üzüyor.

Kahve falında ticari taksi almak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ticari taksi görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine inanılır.

Kahve falında sarı ticari taksi görmek kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ticari taksiye binmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, işlerinin zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında sarı ticari taksiye binmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, kendi şansını kendi yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında ticari taksi sürmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, kendisini ailesine vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ticari taksiye bindiğini görmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ticari taksi kullanmak zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir