AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma saç almak

Kahve falında takma saç almak

Kahve falında takma saç almak bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, kazancını katbekat arttıracağına, lükse ve konfora kavuşacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında takma saç almak gördüyseniz:

  • Her önünüze gelene akıl danışmanız işinizi kolaylaştırmaktan ziyade daha da zorlaştırabilir.

Kahve falında takma saç taktığını görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, elde edilen nasibin artacağına inanılır.

Kahve falında uzun takma saç görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takma saç görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında takma saç kesmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takma saç almak deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında takma saç kullanmak evdeki birinin yolculuk yapacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında takma uzun saç görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine rivayet eder.

Kahve falında takma burun görmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir