AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma dişlerin düştüğünü görmek

Kahve falında takma dişlerin düştüğünü görmek

Kahve falında takma dişlerin düştüğünü görmek planların sarkacağına, işlerinin bollaşacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, yüceltileceği sözler duyacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında takma dişlerin düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya planlarının hoşunuza gideceğini uman kişilerin fikirlerini saçma bulabilirsiniz.

Kahve falında takma dişlerinin düştüğünü görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında takma diş düşürmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine delalet eder.

Kahve falında takma dişlerin düştüğünü görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında takma diş düştüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında takma diş fırçalamak birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzından takma diş çıkarmak bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında başkasının takma dişlerini görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında takma diş yutmak özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir