AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümcek ağına takılmak

Kahve falında örümcek ağına takılmak

Kahve falında örümcek ağına takılmak ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, düşmanına galip geleceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına alamet eder.

Kahve falında örümcek ağına takılmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya çevrenizde düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında örümcek ağına takılmak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık ağına takılmak sevinileceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında tavanda örümcek ağı görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine alamet eder.

Kahve falında büyük örümcek ağı görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında örümcek ağını temizlediğini görmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında örümcek ağını görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında örümcek ağına dolanmak kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mutfakta örümcek ağı görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir