Kahve falında tahta balığı görmek

Kahve falında tahta balığı görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, kazancını arttıracağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, insanlarla bir araya geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, borçların sonlandırılacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine işaret eder.

Kahve falında tahta balığı gördüyseniz:

  • Hayatınıza farklı bir gözle bakabilirsiniz.

Kahve falında tahta balığı görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında tahta ayakkabı görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta sökmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta kol saati görmek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta topuklu ayakkabı görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta biblo görmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına delalet eder.

Kahve falında tahta dizmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta kurdu görmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir