AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam sehpa görmek

Kahve falında cam sehpa görmek

Kahve falında cam sehpa görmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, art niyetli kişilere uyacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine delalettir.

Kahve falında cam sehpa gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da otorite konumundaki kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz veya seyahatler sırasında aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında cam sehpa görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında sehpa kırmak çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında sehpa örtüsü görmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine işarettir.

Kahve falında sehpa görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına tabir olunur.

Kahve falında orta sehpa görmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sehpa görmek parasının her zaman bereketli olacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta sehpa görmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında sehpa silmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir