AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kasa hamsi görmek

Kahve falında bir kasa hamsi görmek

Kahve falında bir kasa hamsi görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına delalet eder.

Kahve falında bir kasa hamsi gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak belli bir rahatlamaya ulaşmalısınız.

Kahve falında bir kasa hamsi görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında hamsi kızartması yemek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işaret eder.

Kahve falında hamsi yıkamak büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kızarmış hamsi yemek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine yorulur.

Kahve falında hamsi yemek görmek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamsili pilav yemek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde hamsi görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamsi yemek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir