AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasayla kayısı görmek

Kahve falında kasayla kayısı görmek

Kahve falında kasayla kayısı görmek ticaretinin açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Kahve falında kasayla kayısı gördüyseniz:

  • Destek olmak isteyen kişilere izin vermenizde fayda var.

Kahve falında kasayla kayısı görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kasa ekmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına alamet eder.

Kahve falında kasayla elma görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında bir kasa zeytin görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, belaya ve derde düşeceğine işarettir.

Kahve falında bir kasa balık görmek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çelik para kasası görmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında kasalarla meyve görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine delalettir.

Kahve falında kasayla domates görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir