AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli diş fırçalamak

Kahve falında kirli diş fırçalamak

Kahve falında kirli diş fırçalamak tövbe edip hak yolunu seçeceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, mal ve para sahibi olacağına, üzerinde kafa yoracağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli diş fırçalamak gördüyseniz:

  • Yapacağınız yardımlar karşılıksız kalmayacak.

Kahve falında kirli diş fırçalamak parlak bir kariyere sahip olunacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerinin fırçalamak alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz diş fırçalamak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına yorulur.

Kahve falında başkasının diş fırçaladığını görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, bebek sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişleri fırçalamak esenlik, huzur ve saadet bulacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının diş fırçasıyla diş fırçalamak yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında takma diş fırçalamak kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine yorulur.

Kahve falında diş macunuyla diş fırçalamak işlerini yoluna koymayı başaracağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir