AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvar fırçalamak

Kahve falında duvar fırçalamak

Kahve falında duvar fırçalamak sevdikleri ile birlikte olacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında duvar fırçalamak gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları elde etmek için bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında duvar fırçalamak ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarı fırçalamak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına delalettir.

Kahve falında birinin dişlerini fırçalamak çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, zararların yakında telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında halı fırçalamak ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin dişlerini fırçaladığını görmek ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına delalet eder.

Kahve falında yer fırçalamak en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dişini fırçaladığını görmek neşeli zamanların yaşanacağına, işlerin yolundan çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişi fırçalamak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, hatalı yollara gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir