AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının dişlerini fırçalamak

Kahve falında başkasının dişlerini fırçalamak

Kahve falında başkasının dişlerini fırçalamak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, kırılan kalplerin barışacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, günah işleyeceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının dişlerini fırçalamak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kimseler bile olsalar sırlarınızı açmaktan kaçının.

Kahve falında dişleri fırçalamak keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının diş fırçasıyla diş fırçalamak sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine delalettir.

Kahve falında birinin dişlerini fırçaladığını görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında kirli diş fırçalamak evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına yorulur.

Kahve falında diş macunuyla diş fırçalamak bir sınavdan geçileceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında dişlerini fırçalamak malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, hayallerde değişiklikler olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının diş fırçaladığını görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takma diş fırçalamak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir