AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta eve girmek

Kahve falında tahta eve girmek

Kahve falında tahta eve girmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına işaret eder.

Kahve falında tahta eve girmek gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmak dürtülerinizi kontrol altında tutmalısınız.

Kahve falında tahta eve girmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında tahtadan ev görmek ağır günler geçireceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine işaret eder.

Kahve falında tahta ev almak küslerin ve kırgınların barışacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine delalet eder.

Kahve falında tahta ev görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta evde olmak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta ev yapmak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında evde tahta görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahtalı ev görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir